Nordland Taxi AS

Nordland Taxi AS ble etablert i 1993 og er en av landets største servicevirksomheter innen taxinæringen. Formålet med selskapet er, på fritt forretningsmessig grunnlag, å tilby kvalifiserte administrative tjenester, som;

  • Moderne og servicerettede taksameter- og kommunikasjonsløsninger
  • Effektive kreditthåndterings- og faktureringstjenester
  • Kvalitative regnskaps- og konsulenttjenester med høy faglig kompetanse
  • Turformidling og kundekontakt basert på service, tilgjengelighet og effektivitet
  • Ivaretakelse av transport- og omsetningsdata fra taksametrene
  • Generelle og servicerettede tjenestetilbud for næringen og dens kunder

På frivillig og individuelt grunnlag kjøper taxinæringen overnevnte service- og tjenestetilbud fra selskapet, og til en viss grad tilbys de samme tjenestene til andre virsomheter i og utenfor Nordland fylke.

Kreditthåndtering

Nordland Taxi administrerer og fakturerer kundekjøring på kreditt av alle typer, for drosjene i Nordland fylke. I samarbeid med drosjene på Andøy, Bodø, Brønnøysund, Bø, Fauske, Leknes, Mo i Rana, Mosjøen, Narvik, Sortland, Stokmarknes, Svolvær og Øksnes, tilbyr vi kontokreditt, der kunden faktureres to ganger per måned. Ta kontakt vår kredittavdeling for opprettelse av konto og spørsmål.

Last ned skjema for søknad om kredittkjøring klikk her.

Turformidling

Gjennom vår turformidlingssentral i Sulitjelma, formidler vi kjøreoppdrag til drosjene i Bodø, Brønnøysund, Fauske, Leknes, Mo i Rana, Mosjøen, Narvik, Sortland, Stokmarknes og Svolvær. Utover dette formidler vi også kjøreoppdrag i Troms, Nord-Trøndelag, Møre og Romsdal, samt Oslo. Se nærmere informasjon under "bestilling" i menyen.